Sell side M&A Advisory

Het verkopen van bedrijven is een vak apart. Elk proces is uniek en er is voor ondernemers maar één kans om het goed te doen. Op basis van onze ervaring weten wij hoe we uw bedrijf moeten positioneren om optimale voorwaarden voor bedrijf en aandeelhouder te bereiken.

Wij begeleiden ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf. Zowel nationaal als internationaal. Met onze uitgebreide markt- en sectorkennis en een doordacht plan van aanpak zorgen we voor de beste voorwaarden voor u.

Het verkopen van een onderneming is iets waar je als ondernemer vaak maar één keer mee te maken krijgt. Hoe pak ik dat aan? Hoe werkt die wereld? Hoe past het in mijn strategie? Kortom: hoe regelt u, dat uw levenswerk de voltooiing krijgt die het verdient?

Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden die passen. Want wanneer u de lange termijn keuzes maakt die goed zijn voor u en voor het bedrijf, zijn wij succesvol.

Als aanvoerder van het team loodsen wij u door het hele proces. Onze adviseurs kennen de markt en analyseren deze continu. Het optimaal presenteren van uw bedrijf in de markt is een kunst die wij beheersen. Sterke financiële analyses van historie en toekomst zorgen verder voor de juiste argumentatie en onderbouwingen. Onderhandelingen gaan over de prijs, wijze van betaling en andere relevante transactievoorwaarden. Ons doel is de beste package.

Wij overzien het hele speelveld en werken efficiënt naar een deal. En ‘nee’ zeggen hoort daar ook soms bij. Uw belang staat immers centraal, niets anders. Ook in de afronding van het proces, tijdens het due diligence en de contractonderhandelingen, kunt u op ons rekenen. Wij coördineren voor u de benodigde werkzaamheden van andere specialisten zoals accountants, fiscalisten en juristen om goed de eindstreep te halen en gedoe achteraf zoveel mogelijk te voorkomen.   

Onze specialisten

Contact

Zin om kennis te maken?

Wij zijn geïnteresseerd in uw verhaal en de vragen die u voor ons hebt. U bent daarom van harte welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor in Rotterdam of Eindhoven. Neem hiervoor contact op met een van onze bovenstaande collega’s.

Recente transacties