IRIS CF adviseert de aandeelhouders van Venéco bij de verkoop aan Yielder Group, portfoliobedrijf van Capital A.

ICT- en telecomspecialist Venéco uit Wateringen wordt onderdeel van Telecom & IT-dienstverlener Yielder Group. Met de overname versterkt Yielder Group, portfoliobedrijf van Capital A, haar ICT-portfolio en verstevigt haar positie in de markt.

Yielder Group

Yielder Group is een van de grootste onafhankelijke Telecom & IT-dienstengroepen in Nederland. De verschillende merken INTO, PHC, IP Visie, Connectivity Factory, oneCentral werken samen aan verbinding. Met elkaar en met strategische partners bedient Yielder Group consumenten, ZZP’ers, het MKB en de grootzakelijke markt op het snijvlak van telecom en ICT. Acquisities zijn een belangrijke groeipijler voor de uitbreiding van de B2B-activiteiten. De groeistrategie van Yielder wordt ondersteund door private equity Capital A.

Voor meer informatie zie: https://yieldergroup.com/en/

Venéco

Venéco is een innovatief bedrijf dat een breed portfolio aan hoogwaardige, flexibele, toekomstgerichte IT-oplossingen biedt, een koploper op het gebied van automatisering en digitalisering. De onderneming, gevestigd in Wateringen, heeft een sterke positie verworven in het Westland en regio Den Haag.

Als Microsoft Solutions Partner op diverse gebieden zullen ze ons een kickstart geven op het gebied van productiviteit en cybersecurity. Met deze stap biedt Venéco haar klanten alle voordelen van de synergie met Yielder Group. Volgens Wilbert Nederpelt, CEO van Venéco betekent de aansluiting bij Yielder Group een strategische zet om de slagkracht van Venéco te verhogen in een markt die zich in hoog tempo consolideert.

Voor meer informatie zie: https://www.veneco.nl/