IRIS CF begeleidt Koninklijke Rotra bij verkoop logistieke activiteiten aan Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel heeft een overeenkomst getekend om de logistieke activiteiten over land over te nemen van Rotrexma Holding B.V., om zo haar positie in de Benelux te versterken. De transactie is in afwachting van goedkeuring door de relevante mededingingsautoriteiten in Europa alvorens geëffectueerd te worden.

Koninklijke Rotra

Familiebedrijf Koninklijke Rotra is opgericht in 1909. Het bedrijf is uitgegroeid tot een top 10 logistieke servicepartner in Nederland en een One Stop Logistics Shop, die expeditie activiteiten per licht, zee en land aanbiedt, evenals warehousing en supply chain management. In 2009 ontving het bedrijf op haar 100e verjaardag de “Koninklijke” aanduiding. Rotra heeft meer dan 925 werknemers in Nederland en België.

Voor meer informatie, zie: www.rotra.eu

Kuehne + Nagel

Meer dan 82.000 werknemers verspreid over 1.300 locaties in meer dan 100 landen, is Kuehne + Nagel Group een van ‘s werelds toonaangevende logistieke bedrijven. De onderneming heeft een sterke marktpositie in luchtvracht-, zeevracht, en landvrachtactiviteiten met een duidelijke focus op segmenten met een hoge toegevoegde waarde, IT-geïntegreerde logistieke oplossingen.

Voor meer informatie, zie: www.kuehne-nagel.com