Werken bij IRIS CF

Ons team kenmerkt zich door een informele setting en een sterke onderlinge betrokkenheid waarbij hard werken wordt afgewisseld met de nodige ontspanning.

Beschik jij over economische en financiële kennis en wil je de komende jaren een steile leercurve doormaken in een specialistisch en gemotiveerd team? Combineer jij analytisch denkvermogen met lef en creativiteit en wil jij je specialiseren in bedrijfsovernames? Dan maken wij graag kennis met jou!

Sinds de oprichting in 2010 is IRIS Corporate Finance uitgegroeid tot een toonaangevende en gespecialiseerde M&A boutique die vanuit vestigingen in Rotterdam en Eindhoven transacties in diverse sectoren in binnen- en buitenland begeleid. Wij vinden het een uitdaging om ondernemers te helpen hun levenswerk te laten groeien en/of voltooien. Hierbij focussen we op middelgrote, voornamelijk DGA gestuurde, ondernemingen die wij begeleiden bij aan- en verkooptrajecten. 

Wij werken langs korte, professionele en vooral praktische lijnen door analytisch denkvermogen te combineren met creativiteit, lef en social skills. Dit alles doen wij met een team van inmiddels 17 jonge en enthousiaste professionals in een snelgroeiende organisatie.

Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen?

Contact Rotterdam

Contact Eindhoven

  • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring in M&A of Corporate Finance
  • Een afgeronde WO-opleiding met een Economische/Financiële richting
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Een proactieve en flexibele instelling
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Affiniteit met ondernemers
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij jou?

Bij IRIS CF word je vanaf dag één volwaardig betrokken bij projecten, waarbij je samenwerkt met één of twee andere collega’s. Hierin draai je direct mee op inhoudelijk vlak, maar ook in de communicatie met externe partijen als cliënten, banken, adviseurs en private equity. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van verkoop- en financieringsmemoranda, analyseren van de markt en uitvoeren van waardebepalingen.

De boetiek benadering en professionaliteit van onze organisatie zorgen voor een steile leercurve.  Je krijgt veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. IRIS CF investeert vol in het kennis- en vaardigheidsniveau van haar personeel in zowel hard als soft skills. Daarnaast groeien we snel en betrekken we onze medewerkers graag bij de groeistappen die we ondernemen. 

De volgende stap

Sluit jouw profiel aan bij de bovengenoemde punten en heb je concrete interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar dylan.dijksman@iriscf.nl (Rotterdam) of evert.hoogsteen@iriscf.nl (Eindhoven).

Bij een juiste fit nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We kijken uit naar jouw reactie en de mogelijkheid om IRIS CF met jou te laten groeien!

Bij IRIS CF word je vanaf dag één volwaardig betrokken bij projecten, waarbij je samenwerkt met één of twee andere collega’s.

Sander van Dam