IRIS CF heeft HeightCare begeleid bij de verkoop aan Klop Holland

IRIS CF heeft de aandeelhouder van HeightCare begeleid bij de verkoop aan Klop Holland. Door aansluiting bij het grotere Klop Holland uit Vianen is de toekomst van HeightCare gewaarborgd en is er een sterke partner gevonden voor verdere groei. 

HeightCare

HeightCare, gevestigd in Ridderkerk, is specialist op het gebied van ontwerp, montage en demontage van aluminium steigers. Sinds de oprichting in 2014 is HeightCare uitgegroeid tot een regionaal toonaangevende spelers die zich onderscheidt in betrouwbare dienstverlening, kwalitatief hoogwaardig materiaal en focus op relatiemanagement. Met een combinatie van eigen steigers en ingehuurd materiaal, 12 vaste personeelsleden en een flexibele schil van zzp’ers die de (de-)montage verzorgen, biedt HeightCare een totaalpakket voor opdrachtgevers in de onderhouds- en renovatiesector.

Voor meer informatie zie: https://www.heightcare.nl/.

Klop Holland

Klop is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in steigerverhuur. Klop is met 60.000 m2 aan opslag voor steigermaterieel, één van de grootste verhuurbedrijven in Nederland. Dagelijks zijn er orderpickers, sorteerders en voormannen aan het werk om alle steigermaterieel te controleren en te ordenen. Hierbij bewaken ze de kwaliteit van het materieel en zorgen ze dat de volgende klant er direct mee aan de slag kan. Met de toevoeging van HeightCare aan dochterondernemingen Broeke steigerbouw en Armonta steigerbouw is een sterke groep ontstaan op het gebied van montage, demontage en verhuur van stalen en aluminium steigers.   

Voor meer informatie zie: https://www.klop.com/nlhttps://broekesteigerbouw.nl/ 
en https://www.armonta.nl/.