IRIS CF adviseert International Flex Job bij de verkoop aan Labour Power Company

IRIS CF heeft de aandeelhouders van International Flex Job geadviseerd bij de verkoop aan Labour Power Company. Door aansluiting bij het grotere Labour Power Company kan IFJ haar groei versnellen en profiteren van de professionaliteit, kennis en inkoopkracht van een grotere organisatie. 

International Flex Job (IFJ)

IFJ is een regionaal toonaangevend uitzendbureau gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke, internationale arbeidskrachten bij aansprekende klanten in regio Aalsmeer. IFJ is actief in verschillende sectoren waaronder de logistiek, export en retail en heeft een sterke positie verworven in de gehele keten van de sierteelt. Tevens biedt IFJ via Facili Flex huisvesting en vervoersservices voor haar medewerkers.

Voor meer informatie zie: https://ifj.nl/

Labour Power Company

Labour Power Company, met onder meer labels Goodmorning, Hobij en JobInvest, is een groep van bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van flexkrachten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. Opdrachtgevers zijn bedrijven actief in de glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek en technische sectoren. De Labour Power Company bedrijven hebben allemaal één of meer eigen specialisaties en profielen, maar samen zijn ze zeer complementair met als bindende factor het welzijn en de ontwikkeling van de flexibele werknemer en het behartigen van de belangen van haar klanten. 

Voor meer informatie zie: https://lpcompany.nl/