IRIS CF begeleidt Avantage Groep bij de koop van 100% van de aandelen van Dutch ICT Group

Avantage Groep B.V. heeft 100% van de aandelen van Dutch ICT Group B.V. en haar 100% dochtermaatschappijen overgenomen. IRIS CF heeft Avantage Groep B.V. begeleid bij het realiseren van deze transactie. Tevens heeft IRIS CF Avantage Groep B.V. begeleid bij het arrangeren van de transactiefinanciering alsmede financiering ten behoeve van investeringen in de komende jaren.

Over Avantage Groep

Avantage, opgericht in 1990 en gevestigd te Rotterdam, behoort tot de eerste generatie all-round IT dienstverleners in Nederland. De onderneming is op eigen kracht uitgegroeid tot een leidende speler voor het midden en hogere MKB segment in de Randstad. Avantage beschikt over gesegmenteerde afdelingen Managed Solutions en Cloud Solutions waarmee zowel bedrijven en instellingen met duizenden medewerkers als minder omvangrijke bedrijven en ZZP’ers van pasklare IT-oplossingen worden voorzien.

Over Dutch ICT

Dutch ICT is een allround IT dienstverlener in het midden tot hogere MKB segment. Net als Avantage is Dutch ICT een van de leidende spelers op het gebied van automatiseringsdiensten en bijbehorende activiteiten in Nederland. Dutch ICT kent haar oorsprong in 1987 en heeft een groeispurt doorgemaakt door de fusie van een drietal bedrijven.

Met de strategische overname van Dutch ICT door Avantage bundelen twee van de grootste IT dienstverleners in het MKB de krachten. Met meer dan 200 medewerkers vormen zij samen een van de grootste partijen in deze markt. Avantage is met deze schaalgrootte beter in staat om aan de klantbehoefte van capaciteit en tegelijkertijd klantintimiteit te voldoen middels kleine branche-specifieke teams van specialisten. Verder biedt deze gerealiseerde schaalvergroting de nodige slagkracht in het voortdurend veranderende IT-landschap.

Voor meer informatie zie: http://avantage.nl/groeien