Private equity & equity search

"Private equity speelt inmiddels een grote rol in het Nederlandse middenbedrijf. Of het nu gaat om het verstrekken van groeikapitaal of het verzilveren van bedrijfswaarde, het biedt ondernemers vaak verrassende mogelijkheden. Met vele private equity transacties op ons conto, kunnen wij ondernemers hierin helpen en optimaal adviseren. "

Wij maken u wegwijs in de kansen die private equity kan bieden en in de mogelijkheden die er voor u zijn. Bij de keuze om te werken met een private equity investeerder dient uw belang en het belang van uw bedrijf centraal te staan.

Wat kan Private Equity mij en mijn bedrijf bieden? Hoe werkt dat? En, nog belangrijker, hoe gaat e.e.a. in zijn werk na een transactie? Veel ondernemers lopen met deze vragen. 

Wij arrangeren passende equity funding door een uitgewerkt participatiememorandum waarin uw bedrijf optimaal wordt gepresenteerd. Naast een goede beschrijving van het bedrijf en het businessmodel is een analyse van de groeimogelijkheden essentieel. Onze marktanalyses en forecasting technieken zorgen voor de juiste onderbouwing. 

Onze ervaring en ons netwerk in deze sector is groot. Wij maken deze toegankelijk voor onze klanten. Hierbij overzien we het hele speelveld, wat u de beste onderhandelingsresultaten geeft. Het is belangrijk dat de investeerder met de meeste toegevoegde waarde aan boord komt tegen de best mogelijke voorwaarden. 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

Onze specialisten

Recente transacties