IRIS CF begeleidt Touch TVCC, Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce bij de verkoop aan Mentha Capital

Touch TVCC, Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce gaan gezamenlijk verder als loyalty- en incentive specialist Touch Netwerk en trekken Mentha Capital aan als partner voor het versnellen van de groei.

Touch TVCC & Touch Incentive Marketing

Werkend vanuit de full service gedachte, van concept tot realisatie, creëert Touch succesvolle loyalty en incentive oplossingen voor elke doelgroep en elke sector. Touch TVCC richt zich op promoties en programma’s voor klant- en medewerkerstevredenheid en Touch Incentive Marketing is een specialist in loyalty-marketing. De twee vielen voorheen onder de dezelfde groep, maar werkten veelal afzonderlijk van elkaar. Touch verzorgt promoties en loyaltyprogramma’s voor bekende partijen zoals Albert Heijn, Holland Casino, Renault, ING en Disneyland Parijs.

Voor meer informatie: www.touchincentive.com

Jibe Commerce

Jibe Commerce was voorheen onderdeel van Jibe Company, een innovatief IT-bedrijf met een bewezen trackrecord in het leveren van diverse oplossing op het gebied van onder andere business monitoring, online marketing en e-commerce. Jibe Commerce heeft een uniek platform ontwikkeld dat de opzet en uitrol van uiteenlopende loyalty-programma’s gestroomlijnd laat verlopen. Doordat de partijen nu dichter op elkaar zitten, kan Jibe een efficiency-slag maken en het platform nog efficiënter inzetten.

Voor meer informatie: www.jibe.company

Mentha Capital

Mentha is een onafhankelijke private equity-maatschappij die investeert in gevestigde, middelgrote en winstgevende bedrijven met flinke groeipotentie. Mentha is actief betrokken bij ondernemingen in haar portfolio en ondersteunt managementteams bij het realiseren van ambitieuze groeiplannen via zowel organische groei, internationale expansie en/of via een buy-and-build-strategie.

De nieuwe onderneming zal zich richten op zowel een buy & build strategie als verdere (internationale) organische groei door het aantrekken van nieuwe klanten. Het doel is om van Touch Network een grotere internationale speler te gaan maken.

Voor meer informatie: www.menthacapital.com