Buy side M&A Advisory

"De overname van een bedrijf is een proces met veel valkuilen. Met onze ervaring zorgen we voor gebalanceerde en goed gestructureerde transacties. We loodsen u er doorheen, zodat u maximaal de gelegenheid krijgt om van de overname een succes te maken."

Wij realiseren acquisities voor onze klanten, waarbij wij ook de benodigde transactiefinanciering arrangeren.

Zo denken wij mee over wat een overname u kan brengen en zorgen wij ervoor dat u een goed beeld bij de

Het kopen van een onderneming zorgt voor veel afwegingen bij ondernemers. Past het goed genoeg in mijn strategie? Hoe integreer ik het bedrijf in mijn bestaande organisatie? Hoe houd ik balans in de financieringsstructuur van mijn bedrijf? Met onze ervaring, marktkennis en inzicht in het financieringslandschap, realiseren wij de optimale voorwaarden en balans voor u.

Zo denken wij mee wat een overname u kan brengen en zorgen wij ervoor dat u een goed beeld bij de aanwezige risico’s krijgt. Alles is erop gericht om keuzes te maken die goed zijn voor het lange termijn succes van uw bedrijf. 

De over te nemen onderneming wordt door ons geanalyseerd. Op basis van deze analyse assisteren wij u bij het uitbrengen van voorstellen. Goede argumentatie ten aanzien van prijs, de wijze van betaling en andere relevante transactievoorwaarden zijn essentieel. Doordat wij het hele speelveld overzien, werken we efficiënt naar een deal. Ervoor kiezen om een transactie niet door laten gaan hoort daar ook soms bij. Uw belang staat hierbij centraal, niets anders.

Tijdens het due diligence en de contractonderhandelingen kunt u ook op ons rekenen. De benodigde werkzaamheden van andere specialisten zoals accountants, fiscalisten en juristen wordt door ons gecoördineerd. Zo haalt u goed de eindstreep en voorkomen we eventueel gedoe achteraf.

Onze specialisten

Recente transacties