IRIS CF begeleidt Reco Autoschade Groep bij de overname van Autoschade Karnekamp en Xpress Repair.

Reco Autoschade Groep neemt Autoschade Karnekamp en Xpress Repair over en komt hiermee op de tweede plek in de schade top 15.

Reco Autoschade Groep

Reco Autoschade Groep, onderdeel van Pon, is een van de grootste spelers in Nederland op het gebied van schadeherstel. Reco is aangesloten bij Schadenet en is daarnaast initiatiefnemer op het gebied van ontwikkelingen in de schadeherstelbranche. Zo beschikt Reco onder andere over een Tesla-certified workshop in Breukelen die focust op high-tech schadeherstel en is Reco initiatiefnemer van de AutoTech Academy. Reco Autoschade wil zich door synergie en schaalvoordelen manifesteren als dé schadeherstelpartner voor alle soorten opdrachtgevers.

Voor meer informatie: www.reco.nl

Autoschade Karnekamp en Xpress Repair

Autoschade Karnekamp is een geronommeerde schaderhersteller, opererend in Amsterdam Zuidoost. ASK is een local hero die zich onderscheidt door het leveren van kwaliteit, schades worden hier nog als een ambacht gezien. Autoschade Karnekamp is een allround schadebedrijf, terwijl Xpress Repair zich richt op het herstel van cosmetische schades. De onderneming heeft gecertificeerde merkerkenning voor Toyota, Lexus en Nissan. Hiermee komt de merkerkenning van Reco Autoschade op in totaal 16 erkenningen uit.

Voor meer informatie: www.asa-ask.nl