Advisory Board

Tobias Taminiau

Met zijn meer dan 20 jaar ervaring als M&A-dealmaker in het Nederlandse middenbedrijf, eerst als corporate finance adviseur bij Rabobank en daarna als investment manager bij het Private Equity bedrijf van Antea Participaties, is Tobias bij meer dan 100 M&A transacties als adviseur en investeerder betrokken geweest.
Vanaf 2016 heeft hij als partner mede vorm gegeven aan de uitbouw van de adviespraktijk van IRIS CF. Sinds 2019 biedt hij het relatienetwerk van IRIS CF kapitaaloplossingen aan onder de naam IRIS Investment Club.

Sparringpartner

Vanwege de groei van de portfolio heeft hij per 2022 zijn M&A advieswerkzaamheden voor IRIS CF afgebouwd en per 2023 is hij toegetreden als lid van de Advisory Board van IRIS CF. In die hoedanigheid is hij met name sparringpartner voor IRIS CF op het gebied van Private Equity vraagstukken en stelt hij zijn netwerk, kennis en kunde ter beschikking aan de dealteams van IRIS CF.

Neem contact op met:

Rob de Laat

Vanuit zijn ervaring als ondernemer en investeerder heeft Rob veel kennis en een groot netwerk in de flexbranche waarin hij ruim 30 jaar actief is. Zo heeft hij zijn ondernemingen Flex Group Nederland aan DPA en Staffing Management Services aan HeadFirstSource Group verkocht. Daarnaast is Rob, naast participant in diverse groeiondernemingen in de flexbranche, tot 2019 voorzitter geweest van de branchevereniging Bovib.

Sparringpartner

Per 2023 is Rob lid van de Advisory Board en in die hoedanigheid stelt Rob ondernemerservaring, netwerk en zijn specifieke kennis van de flexbranche beschikbaar aan de dealteams van IRIS CF en haar klanten.

Neem contact op met: