IRISCF begeleidt Inteco bij verkoop aan Orange Climate

Orange Climate, ontwikkelaar en producent van duurzame klimaatsystemen, neemt Inteco over. Inteco is bekend vanwege haar klimaatplafonds, inductie-units en phase change materials (pcm).

Inteco

Inteco is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor en productiefaciliteit in Boxtel. Inteco is al 25 jaar specialist is op het gebied van metalen klimaatplafonds. De in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde klimaatplafonds worden in heel Europa geleverd en gemonteerd. Inteco heeft een eigen testfaciliteit. Het bedrijf is in 1996 overgenomen door Verhulst Luchtbehandeling. Met de overname van Verhulst door Econosto werd Inteco onderdeel van Econosto. In 2002 werd Inteco weer zelfstandig en met de overname door de Orange Climate Groep zijn Inteco en Verhulst weer samen onder één paraplu.

Voor meer informatie zie: https://www.inteco.nl/

Orange Climate

Orange Climate is een Nederlands familiebedrijf. Ze ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen. Orange Climate bestaat uit OC Autarkis, OC Verhulst, OC IMP Klima, OC Waterloo, OC Agri en OC Waterloo Middle East. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise met verkoopkantoren binnen en buiten Europa. Orange Climate heeft vijf productielocaties in Nederland, Slovenië en het Midden-Oosten. Orange climate is onderdeel van de Van Dorp Groep.

Voor meer informatie zie: https://www.orangeclimate.com/