IRIS CF begeleidt IT-Connectie bij de strategische fusie met PerfectWare

De Brabantse IT-bedrijven IT-Connectie en PerfectWare fuseren. Door deze strategische samenwerking willen de bedrijven verder groeien, professionaliseren en hun positie als automatiseringspartner in de markt versterken. IT-Connectie en PerfectWare zijn/worden gevestigd in Asten. Met meer dan 15 medewerkers bedienen zij als automatiseringspartner gezamenlijk meer dan 350 klanten.

IT-Connectie

IT-Connectie levert hoogwaardige ICT-oplossingen. Of het nu gaat om een situatie me enkele werkplekken of omgevingen met meerdere vestigingen en veel werkplekken. IT-Connectie levert het totaalplaatje van advies tot de levering van producten en diensten. IT-Connectie zorgt voor een goed functionerende IT-omgeving die met grote zorg wordt beheerd. Daarnaast beheert het bedrijf bedrijfsspecifieke software en geeft advies bij de aanschaf van nieuwe software oplossingen. 

Voor meer informatie zie: www.it-connectie.nl

PerfectWare

PerfectWare is gespecialiseerd in support en optimalisatie van IT omgevingen. Het bedrijf beheert en monitort complexe computernetwerken, vaak gecombineerd met cloud diensten als office 365. Stabiliteit, Service en Snelheid. Zodat de medewerkers van klanten snel en efficiĆ«nt ondersteund worden. PerfectWare levert de beheer en support diensten op zowel lokale netwerken met servers bij de klant als inclusief bij cloud en online werkplek diensten. Verder levert het bedrijf naast diverse cloud diensten als Microsoft  office 365 ook VoIP telefonie, hard- en software, beveiliging van uw omgeving en online back-up.

Voor meer informatie zie: www.perfectware.nl