IRIS CF begeleidt Processfive bij de verkoop aan xxllnc, een portfoliobedrijf van Main Capital Partners

xxllnc koopt 100% van de aandelen in Processfive. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Processfive begeleid in het verkoopproces.

Processfive

Processfive, gevestigd in Alphen a/d Rijn, ontwikkelt softwareproducten voor bijvoorbeeld objectenregistratie, procesinzage, kwaliteitscontroles en terugkoppeling van gegevens aan basisregisters. Onder de klanten bevinden zich de gemeenten Rotterdam en Den Haag, het Amsterdamse waterbedrijf Waternet en BghU, de belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht.

Voor meer informatie zie: https://www.processfive.com/

xxlnc

xxllnc bestaat uit deskundige teams die slimme schaalbare apps ontwikkelen voor de overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc ondersteuning van vakprofessionals, in de vorm van consultancy en detachering. Met de overname van Processfive vergroot xxllnc haar applicaties, capaciteit en kwaliteit op het gebied van overheidsbelastingen. De technologie van Processfive wordt geïntegreerd in het portfolio van xxllnc. 

Voor meer informatie zie: https://xxllnc.nl/

Main Capital

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een exclusieve focus op enterprise software. Main heeft bijna 20 jaar ervaring met het bouwen van sterke software groepen in de Benelux, de DACH-regio, de Verenigde Staten en Scandinavië. Main is strategisch partner voor managementteams van softwarebedrijven, met als doel om in nauwe samenwerking duurzame groei te realiseren. 

Voor meer informatie zie: https://main.nl/