IRIS CF begeleidt Hulstkamp Makelaars bij arrangeren van transactiefinanciering voor overname R365

Hulstkamp heeft middels haar deelneming Concordia Participaties 100% van de aandelen in R365 Luxury Real Estate Sales & Auctions verworven. IRIS CF heeft in deze transactie Koper geadviseerd bij de aankoop van de aandelen en tevens bij het arrangeren van de bancaire transactiefinanciering.

Hulstkamp Makelaars

Hulstkamp Makelaars is een van de meest gerenommeerde makelaarskantoren in regio Rotterdam. De onderneming is landelijk bekend middels de media-aandacht die zij krijgen vanuit onder andere de Quote, het FD, het AD en RTL. Daarnaast heeft de onderneming in de afgelopen jaren welbekende verkoopopdrachten binnen gehaald zoals onder andere De Rotterdam, de Zalmhaventoren en zowel het grootste appartement als het grootste huis van Nederland. Hulstkamp makelaars profileert zich als een makelaar voor het hogere woningsegment, tevens is de makelaardij aangesloten bij het welbekende Christie’s netwerk.

R365

R365 is de Nederlandse affiliate van het wereldwijd gerenommeerde Christie’s netwerk waarbij 1350 ‘invitation-only’ geselecteerde kantoren in 45 landen zijn aangesloten. Christie’s International Real Estate is wereldwijd marktleider in het segment boven de 1 miljoen dollar. R365 focust zich op het hogere Nederlandse woningsegment en verkoopt, via zeven aangesloten regiokantoren, enkel huizen in het segment boven de €1 miljoen. In 2013 is Hulstkamp Makelaars een affiliate/regiopartner geworden van het Christie’s netwerk.