IRIS CF begeleidt Freshfilter Global B.V. bij de aankoop van het Franse Brotec France SAS

Freshfilter Global B.V. 100% van de aandelen van Brotec France SAS overgenomen. IRIS CF heeft Freshfilter Global B.V. in deze transactie geadviseerd en tevens de transactiefinanciering gearrangeerd.

Freshfilter

Freshfilter is in Nederland marktleider op het gebied van het realiseren van een veilige werkomgeving voor werknemers die in een vervuilde omgeving moeten werken. De Freshfilter systemen zorgen door middel van het creeren van overdruk in de cabine en het aanzuigen van gefilterde lucht voor een veilig beadembare omgeving. Eerder heeft Freshfilter al het merk Ventox (www.ventox.nl) toegevoegd aan haar propositie.

Voor meer informatie zie: www.freshfilter.nl

Brotec France

Brotec France is een gevestigde speler op het gebied van overdruk filtersystemen in Frankrijk. Vanuit haar locatie in Pont-Éveque (nabij Lyon) levert de onderneming overdruksystemen, filters en installatie en onderhoud van de systemen aan haar klanten door het hele land. De overname past naadloos in de internationale ambities van Freshfilter. Als gevolg van de strategische overname krijgt Freshfilter een stevige marktpositie in de groeiende Franse markt voor overdruksystemen.

Voor meer informatie zie: www.brotec-france.fr