IRIS CF begeleidt Pallas bij verkoop 100% van aandelen

P95 CV heeft 100% van de aandelen in Pallas health research & consultancy B.V. (Pallas) verworven. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

Pallas

Pallas, gevestigd in Rotterdam, is een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd op het gebied vanbiomedische wetenschappen, epidemiologie, volksgezondheid,en gezondheidszorg. De diensten van Pallas omvattensystematisch literatuuronderzoek, onderzoeksopzet (bijv.gezondheidsonderzoeken), statistische gegevensanalyse, wetenschappelijkschrijven, kwalitatief onderzoek en projectbeheer.

Voor meer informatie zie: www.pallas-healthresearch.com

P95

P95 is een in Leuven gevestigde onderzoeks- en adviesbureau die onderzoek doet naar ziektes en veiligheid van vaccins. Er werken in totaal 50 mensen bij P95, waarvan een dertigtal epidemiologen. Een reden voor P95 om Pallas over te nemen, is dat het bedrijf meer eigen studies wil gaan opzetten. Daarnaast moet de overname ervoor zorgen dat P95 grotere opdrachten met een contractwaarde van meerdere miljoenen aan moet kunnen. In 2020 lag de omzet boven €5 mln.

Voor meer informatie zie: www.p-95.com