IRIS CF begeleidt Focus Orange bij de verkoop van de aandelen aan PwC

PwC heeft de activiteiten van Focus Orange overgenomen. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

Focus Orange

Focus Orange is een adviesbureau gespecialiseerd in arbeidsvoorwaarden, beloningen van topmanagement en pensioen. Focus Orange is in 2011 ontstaan toen drie medewerkers van consultant Willis Towers Watson voor zichzelf begonnen en met een team van 25 partners en consultants is Focus Orange uitgegroeid tot een middelgrote speler op de markt voor HR-advisering. De onderneming werkt samen met klanten als Arcadis, Eneco, Essent, FrieslandCampina, Hema, KLM en Randstad.

Met deze overname spelen beide organisaties in op de snelle en ingrijpende veranderingen in het pensioenlandschap en op het gebied van beloningsstrategie en werkgeverspropositie. En met de komst van de ervaren adviseurs van Focus Orange versterkt PwC de People & Organisation-praktijk en is het nog beter in staat om klanten te kunnen blijven adviseren bij complexe vraagstukken.

Voor meer informatie: www.focusorange.com

PwC

PwC biedt zakelijke dienstverlening op het gebied van o.a. finance, tax, HR, training en opleiding, procurement, IT, marketing en communicatie.

Voor meer informatie: www.pwc.nl