IRIS CF begeleidt de aandeelhouders van Travhydro Services B.V. bij het verwerven van de activa van Hosbo Groep

Travhydro heeft zijn verhuurvloot van steigermaterialen uitgebreid door de aankoop van de activa van Hosbo Groep. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Travhydro begeleid bij de verwerving van de activa alsmede het arrangeren van de transactiefinanciering.

Hosbo Groep

Hosbo Groep, bestaande uit Hoogstra Bouwmaterialen B.V., Hosbo Verhuur B.V. en Hosbo Steigerbouw B.V., levert een totaalconcept waarbij er naast de verhuur van materieel, ook gezorgd wordt voor transport en (de)montage. Hosbo Groep richt zich op het bouwen en stalen steigers en diverse steigersconstructies, hefmaterieel en verhuur van aluminium rolsteigers. Doelgroep is de zakelijke markt. Afnemers van de diensten van Hosbo Groep zijn bouw- en aannemersbedrijven in en rond de lijn Den Haag, Leiden en Amsterdam.

Travhydro Services B.V.

Travhydro Services B.V. is een steigerbouwbedrijf dat in vele markten actief is. Restauratie, renovatie, nieuwbouw, industrie, food & feed. Op al deze markten wil Travhydro Services B.V. uitblinken door middel van service, klantgerichtheid en het leveren van kwaliteit.