IRIS CF begeleidt Soapoli-Online bij de verkoop aan Preventx

Preventx Limited, een portfoliobedrijf van Synova Capital, heeft 100% van de aandelen in Soapoli-online.nl (SPO) verworven. IRIS CF heeft in deze transactie verkopers geadviseerd tijdens het transactieproces.

SPO

SPO is een leidende speler op het gebied van online verkoop van SOA testen. Via de web shop www.soapoli-online.nl biedt SPO een compleet assortiment aan laboratoriumtesten. De onderneming heeft in afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt mede doordat de markt voor SOA-testen zich naar het online segment beweegt. Samen met Prevenx zal SPO haar positie in de Nederlandse markt verder uitbouwen, alsmede verdere expansieplannen realiseren. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.soapoli-online.nl

Preventx

Preventx is met eigen laboratoria in Engeland een leidende op het gebied van geïntegreerde testdiensten. De onderneming heeft hierbij ten doel gesteld om seksuele gezondheid gemakkelijker, toegankelijker en kosten effectiever te maken. Via samenwerkingen met de National Health Services (NHS) en diverse lokale autoriteiten heeft Preventx een dekking van meer dan 87% in Engeland. De diensten worden onder meer aangeboden via www.freetest.me, www.test.me en www.test.hiv.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.preventx.com