IRIS CF adviseert Solid Sense bij de verkoop aan Equilar Groep

Equilar Groep heeft 100% van de aandelen in Solid Sense verworven. IRIS CF heeft Solid Sense in deze transactie geadviseerd. Door aansluiting bij de Equilar Groep grijpt Solid Sense de kans om de holistische aanpak van personeels- en organisatievraagstukken over talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers én het voorkomen van verzuim te versterken en te versnellen.

Solid Sense

Solid Sense is hét coachings- en trainingsbureau voor organisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Dit doet Solid Sense met haar op maat gemaakte programma’s en trajecten op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling, teamontwikkeling en leiderschap, duurzame inzetbaarheid en outplacement, stress en burn-out, verzuim en re-integratie. Met ruim 12,5 jaar ervaring en meer dan 100 gediplomeerde en gecertificeerde coaches en trainers beschikt zij over veel verschillende expertises en garandeert ze een landelijke dekking.

Voor meer informatie zie: https://solidsense.nl/

Equilar Groep

Equilar Groep ondersteunt werkgevers door heel Nederland bij duurzame inzetbaarheid. Dit doet zij met haar dochterondernemingen Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense. Samen met ruim 250 professionals helpt Equilar organisaties om hun medewerkers gezond en bevlogen te houden. Sinds februari 2020 ondersteunt Karmijn Kapitaal Equilar Groep in het uitbouwen van haar marktpositie.

Voor meer informatie zie: https://www.equilar.nl/