IRIS CF adviseert TuMotus en TuMotus-ICB bij de verkoop aan Ramboll Group

Het Deense Ramboll Group verwerft 100% van de aandelen in TuMotus en TuMotus-ICB. IRIS CF heeft de aandeelhouder van TuMotus geadviseerd bij deze transactie.

TuMotus en TuMotus-ICB

Het in Braunschweig (Duitsland) gevestigde TuMotus is een toonaangevend consultancybedrijf voor spoorveiligheid. De onderneming is wereldwijd actief en bedient vooraanstaande klanten. TuMotus GmbH, opgericht in 2004, biedt diensten op het gebied van RAMS-beheer, verificatie en validatie aan. 

TuMotus-ICB GmbH is een geaccrediteerde inspectie-instelling opgericht in 2019 om onafhankelijke inspectie- en beoordelingsdiensten aan te bieden met betrekking tot veiligheidsplatforms, hardware- en softwaresystemen op het niveau van generieke producten en toepassingen, maar ook specifieke toepassingen. 

Voor meer informatie zie: www.tumotus.com/en/ en www.tumotus-icb.com/en/

Ramboll

Ramboll – opgericht in Denemarken in 1945 – is een wereldwijd actief architectuur-, ingenieurs- en adviesbureau. De onderneming heeft meer dan 16.500 experts in huis die wereldwijd duurzame oplossingen creëren. Ramboll is o.a. actief op binnen de deelgebieden gebouwen, transport, energie, milieu & gezondheid, water, managementadvies en architectuur & landschap.

Ramboll heeft zowel TuMotus GmbH als zusterbedrijf TuMotus-ICB GmbH overgenomen en versterkt hiermee haar wereldwijde transport gerelateerde dienstverlening.

Voor meer informatie zie: https://ramboll.com/