Constructif heeft 100% van de aandelen van Krämer Groep B.V. overgenomen.

Constructif heeft 100% van de aandelen van Krämer Groep B.V. overgenomen. IRIS CF heeft Constructif in deze transactie geadviseerd en tevens de transactiefinanciering gearrangeerd.

Constructif

Constructif is een totaalontzorger in de bouw en biedt een ‘alles-onder-een-dak-principe’ waarbij design, construct en onderhoud in één bedrijf aanwezig is. De onderneming biedt haar klanten diensten op het gebied van renoveren, verbouwen, transformeren, verduurzamen, beheren en onderhouden. Constructif, ontstaan uit een fusie tussen Groenendijk PGN Bouw en De Kwaasteniet Aannemersbedrijf, heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend track record neergezet waarbij (omzet)groei zowel autonoom als middels acquisities is gerealiseerd. De omzet van de onderneming bedraagt € 150M+.

Middels de overname van Krämer Groep is Constructif in staat haar positie in de Randstand verder te versterken en uit te breiden richting Midden-Nederland.

Voor meer informatie zie: www.constructif.nl

Krämer Groep

Krämer Groep is een aannemersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in de utiliteitsbouw. De onderneming is in staat om grote onderhoudscontracten te bedienen en is zeer actief bij (semi-)overheidsinstellingen in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland.
Voor meer informatie zie: www.kramer-groep.nl.