IRIS CF begeleidt ParentCom bij de verkoop aan WIS-ParentPay.

WIS, onderdeel van de ParentPay Group en marktleider van digitale betalingen en schoolcommunicatie in Nederland en Engeland, neemt ParentCom, dé leverancier van schoolcommunicatie in het basis- en voortgezet onderwijs, over.

ParentCom

ParentCom levert branded apps en websites aan het basisonderwijs onder de namen Basisschool Apps en BasisOnline in Nederland en België. In het voortgezet onderwijs is ParentCom bekend met haar Open dag App, de Brugklas App en de schoolbrede App. Het platform van ParentCom kenmerkt zich door groot gebruiksgemak, directe publicatie naar website, app en social media in combinatie met de unieke mogelijkheden om iedere app in eigen huisstijl van de school te presenteren.

Voor meer informatie: www.parentcom.nl

WIS

WIS is sinds 2018 onderdeel van de ParentPay Group en vanaf haar oprichting in 2003 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van digitale facturatie en communicatie in het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. In de afgelopen twee jaar is WIS met name sterk gegroeid in het basisonderwijs door focus op eenvoudige afhandeling van betalingen door ouders en gebruikersgemak voor ouderverenigingen, losse scholen en schoolbesturen.

Voor meer informatie: www.wis.nl

ParentPay

Het in Engeland gevestigde ParentPay is Europees marktleider op het gebied van educatie technologie (Edtech).

Voor meer informatie: www.parentpay.com

Transactie

ParentCom heeft de afgelopen jaren door een sterke groei een leidende rol gekregen in de Nederlandse markt op het gebied van schoolcommunicatie. Door het aansluiten bij WIS en de ParentPay Group wordt de mogelijkheid gecreëerd om verdere groei te realiseren voor zowel het ParentCom platform alsmede de kanten en de organisatie.