IRIS CF begeleidt ReneCo bij management buy out

ReneCo

ReneCo is een familiebedrijf dat al sinds 1985 dé specialist is op afdichting en bescherming van (bouw)constructies. Hierbij bedient ReneCo o.a. klanten in de nieuwbouw en renovatie, jachtenbouw, offshore, chemie en industrie en zorg.

Voor meer informatie zie: www.reneco.nl

IRIS CF begeleidt Dura Vermeer Groep bij verkoop van Dura Vermeer Vastgoed Service aan Jansen Huybregts

Dura Vermeer Vastgoed Service

Dura Vermeer Vastgoed Service was als onderdeel van de Dura Vermeer Groep actief in de dienstverlening op het gebied van service- en mutatie onderhoud van het vastgoed voor o.a. woningcorporaties.

Jansen Huybregts

Jansen Huybregts, gevestigd te Eindhoven, is actief in het onderhoud en renovatie van vastgoed. Door middel van deze transactie vergroot Jansen Huybregts haar klanten bestand binnen de service- en mutatie onderhoud sector in Nederland.

IRIS CF begeleidt Meuva B.V. bij aankoop Oranje B.V.

Meuva

Meuva is een toonaangevende speler in asbest en demontage met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek.

Oranje

Oranje is een in 1943 opgericht sloopbedrijf gevestigd in Rotterdam. Sindsdien heeft de onderneming zich gespecialiseerd op het gebied van duurzaam amoveren, asbestsanering, bodemsanering, het bouw- en woonrijp maken van locaties en de duurzame recycling van bij sloop vrijkomende materialen.

IRIS CF begeleidt Solid bij aankoop H. van Meekeren B.V.


Aegon
(Achtergestelde leningen Fonds, ALF) heeft een risicodragende transactiefinanciering verstrekt aan koper t.b.v. deze transactie.

Solid

SOLID verhuurt rijplaten en schotten en verkoopt daarnaast zand uit een eigen zandput.

Voor meer informatie zie: www.solidbv.nl

H. van Meekeren B.V.

H. van Meekeren B.V. is een vooraanstaande onderneming in Nederland in de verhuur van rijplaten, draglineschotten, rioolafsluiters, bouwhekken, betonplaten en baakschilden. De rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en betonplaten worden bezorgd via een eigen wagenpark.

Voor meer informatie zie: www.vanmeekeren.nl

IRIS CF begeleidt Groenendijk PGN Bouw en De Kwaasteniet bij het verwerven van een minderheidsbelang door de directie

Groenendijk PGN Bouw

Groenendijk PGN Bouw renoveert, transformeert, restaureert en verbouwt. Door de intensieve samenwerking met De Kwaasteniet realiseert Groenendijk een optimaal woon-, werk en recreatieklimaat. De opdrachtportefeuille is zeer divers, zoals het renoveren van een metrostation, transformeren of verbouwen van een school-, kantoor- of bedrijfsgebouw.

De Kwaasteniet Aannemersbedrijf

Als vastgoedbeheerspecialist verzorgt De Kwaasteniet diverse soorten onderhoud voor onder meer woningcorporaties, vastgoedbeheerders, overheidsgebouwen en Verenigingen van Eigenaren. Als specialist in dagelijks onderhoud, mutatieonderhoud en planmatig onderhoud is ons bedrijf al jaren een begrip in de Drechtsteden.

De groep realiseert een winstgevende omzet van meer dan € 45 miljoen per jaar.

Voor meer informatie zie: www.bewustsamenbeter.nl