Starterfunctie

Vanwege een groeiende praktijk is IRIS CF altijd geïnteresseerd om in contact te komen met potentiele kandidaten voor een startersfunctie als consultant Corporate Finance (CF) / Mergers & Acquisitions (M&A) / Debt Advisory.

Voor een starter met ambitie op het vakgebied is dit een unieke kans om in een goede en persoonlijke sfeer actief te zijn in de volle breedte van het M&A / CF-advisory werk.

Profiel

Als starter wordt je direct volwaardig betrokken bij projecten, waarbij je samenwerkt met de projectleiders en de partners. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van marktanalyses, het opstellen verkoop- en financieringsmemoranda, het opstellen van waardebepalingen en biedingsbrieven. Daarnaast is er een actieve rol in alle communicatie met bij projecten betrokken partijen voor je weggelegd. Je hebt daarmee direct contact met cliënten, banken, adviseurs en private equity partijen.

IRIS CF zal direct vol investeren in het kennis- en vaardighedenniveau van de starter. Door de kleine professionele organisatie en de directe betrokkenheid zal de leercurve zeer steil zijn.

Profielschets

  1. WO-opleiding economisch/financiële richting (bijna of geheel afgerond)
  2. Ambitieus in M&A / CF
  3. Proactief
  4. Affiniteit met ondernemers
  5. Communicatief en sociaal vaardig
  6. Cijfermatig sterk
  7. Flexibel