IRIS CF begeleidt The Nomad Company B.V. bij verkoop van 100% van de aandelen aan Nederlands MerkGoed

Nederlands MerkGoed heeft 100% van de aandelen van The Nomad Company B.V. verworven. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

The Nomad Company

The Nomad Company is onder handelsnaam ‘Nomad’ actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van outdoor kleding en toebehoren. Hierbij valt te denken aan, tassen/rugzakken, slaapzakken en –matten en tenten. Nomad is reeds 40 jaar een gevestigde naam in de branche voor outdoor gear.

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.nomad.nl

Nederlands Merkgoed

Nederlands MerkGoed, gevestigd in Haarlem, is een onafhankelijke participatiemaatschappij die actief deelneemt in karakteristieke bedrijven met een toonaangevende positie in haar marktsegment. Portfoliobedrijven zijn onder andere: Dita, Ranja en BenBits. De partners van Nederlands Merkgoed hebben een bewezen achtergrond in business to consumer markten.

Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.nederlandsmerkgoed.nl

Strategische fit

Vanwege haar positie in de nichemarkt past The Nomad Company uitstekend in de portfolio van Nederlands Merkgoed. Doelstelling is om de leidende positie van The Nomad Company door de inbreng van groeifinanciering en hands-on management in Nederland en Europa verder te verstevigen.