IRIS CF begeleidt Schouw Informatisering bij verkoop aan Aptean

Aptean Inc., een deelneming van TA Associates Management, L.P. en Vista Equity Partners LLC, heeft 100% van de aandelen van Schouw Informatisering B.V. verworven. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

Schouw Informatisering

Schouw Informatisering is opgericht in 1998 door John Schouw. Het bedrijf adviseert en automatiseert voedingsmiddelenbedrijven wereldwijd met haar food specifieke, innovatieve softwareoplossing Foodware 365. Een platform oplossing die gebaseerd is op Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Schouw is gevestigd in Etten-Leur, heeft meer dan 145 werknemers in dienst en bedient meer dan 300 food klanten wereldwijd.

Voor meer informatie, zie: www.schouw.org en www.schouw.org/nl/actueel/actueel/2019/persbericht-aptean-neemt-schouw-over

Aptean

Aptean is wereldwijd leverancier van bedrijfskritische, industrie specifieke softwareoplossingen. Aptean’s industrie gerichte ERP en logistieke oplossingen adresseren de unieke uitdagingen die kenmerkend zijn voor productie- en handelsbedrijven in de procesindustrie. De oplossingen van Aptean zijn ontwikkeld voor bedrijven die specifieke markten bedienen, zoals financiën, gezondheidszorg, biotech en farmaceutische producten. Meer dan 3.900 organisaties in meer dan 20 industrieën, in 54 landen vertrouwen op de oplossingen van Aptean voor de ondersteuning van hun kernprocessen in de dagelijkse operatie. 

Voor meer informatie, zie: www.aptean.com