IRIS CF begeleidt Printable bij de verkoop aan Groupe BHD, een portfoliobedrijf van Épopée Gestion

BHD Industries verwerft 100% van de aandelen in Printable. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Printable begeleid in het verkoopproces.

Printable

Printable Technical Textiles, gevestigd in Barneveld, is specialist in het duurzaam bedrukken van technisch textiel. Middels SolidskinTec is een uniek printproces ontwikkeld dat duurzame prints van hoge kwaliteit garandeert die bestand zijn tegen slijtage, vuil afstoten en jarenlang hun uiterlijk behouden. De onderneming bedient klanten in diverse sectoren waaronder, retail, logistiek, events en de signbranche en haar producten worden toegepast bij (vrachtwagen)schuifzeilen, gevelbekleding, (festival)tenten en springkussens.

Voor meer informatie zie: https://printable.eu/

BHD Industries

Groupe BHD ontwerpt, produceert en installeert technische textieloplossingen voor de bescherming van mensen en eigendommen in diverse sectoren, waaronder bouw, transport, luchtvaart, civiele bescherming, milieu, landbouw, sport en evenementen. Met de overname van Printable heeft Groupe BHD de printactiviteiten voor technisch textiel in eigen huis.

Voor meer informatie zie: https://www.bhd.fr/

Épopée Gestion

Épopée Gestion, opgericht in 2020 en gevestigd in Guipavas, Frankrijk, is een participatiemaatschappij die investeert in B2B- en B2C-bedrijven in o.a. de sectoren financiële technologie, verzekeringen, agrarische technologie, logistiek, infrastructuur, klimaat en gezondheid. In 2022 heeft Épopée Gestion een aandelenbelang verworven in het familiebedrijf Groupe BHD.

Voor meer informatie zie: https://epopeegestion.fr/