IRIS CF begeleidt Maesstad en Maeshave Assuradeuren bij de verkoop aan You Sure, een portfoliobedrijf van IK Partners

You Sure koopt 100% van de aandelen in Maesstad en Maeshave Assuradeuren. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Maesstad en Maeshave Assuradeuren begeleid in het verkoopproces.

Maesstad & Maeshave

Maesstad, gevestigd in Rotterdam, is gespecialiseerd makelaar in assurantiën met een focus op schadeverzekeringen voor de logistieke sector. De onderneming heeft meer dan 30 jaar ervaring en heeft een sterke positie opgebouwd bij logistieke dienstverleners door heel Europa. Maeshave Assuradeuren treedt op als gevolmachtigd agent voor verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Voor meer informatie zie: www.maesstad.nl en www.maeshave.nl

You Sure

You Sure – onderdeel van Yellow Hive – is een Nederlands verzekeringsdistributie platform gevestigd in Portugaal met verschillende kantoren in Nederland. You Sure richt zich op de schade, inkomen en pensioenmarkt en bedient met circa 450 werknemers meer dan 100.000 klanten.

Voor meer informatie zie: www.yousure.nl en www.yellowhive.nl

IK Partners

IK Partners is een Europese private equity firma die voornamelijk investeert in de Scandinavische regio, Benelux, Frankrijk, DACH en het VK. Het bedrijf heeft in totaal € 14 miljard aan funding opgehaald.

Voor meer informatie zie: www.ikpartners.com