IRIS CF begeleidt DataMask bij de verkoop aan xxllnc, een portfoliobedrijf van Main Capital Partners

xxllnc koopt 100% van de aandelen in DataMask. IRIS CF heeft de aandeelhouders van DataMask begeleid in het verkoopproces.

DataMask

DataMask, gevestigd in Capelle aan den IJssel, ontwikkelt software gefocust op het anonimiseren van documenten. De software van DataMask is in te zetten voor alle soorten bestuursorganen en stelt gebruikers zelf in staat om het anonimiseren op een efficiënte en bijzonder gebruiksvriendelijke wijze uit te voeren. Het bedrijf bedient momenteel ruim 170 klanten, voornamelijk binnen (semi)overheidsinstanties.

Voor meer informatie zie: https://www.datamask.nl/

xxlnc

xxllnc bestaat uit deskundige teams die slimme schaalbare apps ontwikkelen voor de overheid. Applicaties die ondersteunen bij zaakgericht werken, gegevensintegratie, belastingen, sociale zaken en ruimtelijke ordening. Ook biedt xxllnc ondersteuning van vakprofessionals, in de vorm van consultancy en detachering. De technologie van DataMask wordt geïntegreerd in het portfolio van xxllnc.

Voor meer informatie zie: https://xxllnc.nl/

Main Capital

Main Capital Partners is een strategische investeerder met een exclusieve focus op enterprise software. Main heeft bijna 20 jaar ervaring met het bouwen van sterke software groepen in de Benelux, de DACH-regio, de Verenigde Staten en Scandinavië. Main is strategisch partner voor managementteams van softwarebedrijven, met als doel om in nauwe samenwerking duurzame groei te realiseren. 

Voor meer informatie zie: https://main.nl/