IRIS CF begeleidt Hogenelst Horeca Groep B.V. bij de koop van 100% van de aandelen van La Cubanita Franchise B.V. en Proeflokaal Bregje Holding B.V.

Hogenelst Horeca Groep B.V. heeft 100% van de aandelen van La Cubanita Franchise B.V. en Proeflokaal Bregje Holding B.V. overgenomen. IRIS CF heeft de aandeelhouder van Hogenelst Horeca Groep B.V. begeleid bij het realiseren van deze transactie alsmede het arrangeren van de transactiefinanciering.

La Cubanita Franchise B.V.

La Cubanita Franchise B.V. is sinds 1999 de franchisegever van de succesvolle restaurantformule La Cubanita. La Cubanita is een laagdrempelig tapasrestaurant met een Cubaanse uitstraling. In de restaurants kan voor een vaste prijs per persoon onbeperkt tapas worden gegeten. In totaal zijn er momenteel landelijk 46 vestigingen/franchisenemers.

Proeflokaal Bregje Holding B.V.

Proeflokaal Bregje Holding B.V. is sinds 2014 de franchisegever van de nieuwe restaurantformule Proeflokaal Bregje. Proeflokaal Bregje is een zeer toegankelijk restaurant met een rustieke uitstraling en Nederlands-Franse menukaart. In de restaurants kan voor een betaalbare vaste prijs per persoon een drie gangen menu worden gegeten. De eerste vestiging is medio 2014 geopend in Den Haag en was direct een succes. Daarop volgde al snel vestigingen in Alkmaar, Almere, Breda, Haastrecht, Leiden, Nieuwegein, Noordwijk, Rotterdam, Woerden en recent de vestiging in Oisterwijk.

Als restaurantformule met circa 60 vestigingen en een totale omzet van circa € 50 miljoen heeft Hogenelst Horeca Groep een leidende positie in de Nederlandse horecasector.
Voor meer informatie zie: www.lacubanita.nl en www.proeflokaalbregje.nl