IRIS CF begeleidt DHG B.V. bij koop 100% aandelen VPR

DHG heeft via een nieuw opgerichte koopholding 100% van de aandelen van VPR Detachering B.V. en Uitzendbureau VPR B.V. gekocht. IRIS CF heeft DHG in deze transactie geadviseerd en tevens de transactiefinanciering gearrangeerd.

DHG

DHG belegt in vastgoed en heeft een portefeuille opgebouwd met een waarde van circa € 400 miljoen. Daarnaast ontwikkelt de onderneming hoogwaardige vastgoedprojecten met een concentratie in het Rotterdamse havengebied. Naast de vastgoedactiviteiten is DHG actief als investeerder in logistieke en haven gerelateerde bedrijven. DHG heeft de doelstelling om haar portfolio van deelnemingen in dit segment verder uit te breiden.

VPR Detachering B.V. en Uitzendbureau VPR B.V. (VPR)

VPR levert tijdelijk personeel (detacheren/uitzenden) met een focus op logistieke functies, operationele en technische functies, customer service, secretariële en administratieve functies en financiële en boekhoudkundige functies. Dagelijks zijn er via VPR circa 225 arbeidskrachten aan het werk. De onderneming is vanuit haar kantoor in Spijkenisse voornamelijk actief in de regio Rotterdam-Rijnmond. VPR heeft in een relatief korte periode een sterke positie verworven in de Rotterdamse haven vanwege succesvolle samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen.

De acquisitie van VPR is gelijktijdig gerealiseerd met de acquisitie door DHG van 100% van de aandelen van M.P.S. Personnel Services B.V. van Peineman Mobilift Group B.V. Door de combinatie van deze drie bedrijven is een succesvolle uitzendgroep ontstaan met meer dan € 20 miljoen met een focus op logistiek personeel werkzaam in de Rotterdamse haven. Dagelijks zijn er via de groep circa 300 arbeidskrachten werkzaam in de regio Rotterdam-Rijnmond. Na een integratie tot één groep, is het de ambitie om de combinatie verder te laten groeien (autonoom en door middel van acquisities).