IRIS CF begeleidt de aandeelhouders van 9 KFC restaurants bij de verkoop aan Collins Foods Limited

Het aan de S&P/ASX 200 genoteerde Collins Foods Limited heeft 100% van de aandelen van 9 KFC-franchiserestaurants in de regio Rotterdam (‘KFC Rotterdam’) overgenomen. IRIS CF heeft de aandeelhouders van KFC Rotterdam in deze transactie geadviseerd.

KFC Rotterdam

Met de vestiging op de Bergweg in Rotterdam, was KFC Rotterdam 50 jaar geleden de eerste KFC-vestiging in Nederland. Het familiebedrijf is gedurende de afgelopen jaren uitgebouwd. Dit heeft geleid tot de 9 vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Spijkenisse die operationeel zijn. KFC Rotterdam is de grootste onafhankelijke franchisenemer in Nederland.

Voor meer informatie zie: https://www.kfc.nl/

Collins Foods Limited

Collins Foods Limited is een Australisch beursgenoteerd bedrijf dat is genoteerd aan de Australian Securities Exchange (ASX 200). Middels diverse groepsentiteiten is Collins actief in exploitatie, beheer en administratie van diverse fastfood-restaurants wereldwijd. Collins exploiteert meer dan 300 KFC-restaurants wereldwijd en heeft daarnaast diverse Taco Bell- en Sizzler-restaurants in Australië en Azië.

Voor meer informatie zie: www.collinsfoods.com