IRIS CF begeleidt aandeelhouders Palladio bij toetreding Antea Participaties

Antea Participaties heeft een meerderheidsbelang verworven in Palladio Groep. IRIS CF heeft in deze transactie de verkoper geadviseerd in het volledige transactieproces.

Palladio Groep

Palladio Groep is een consultancybureau dat zich richt op adviesopdrachten en interim-management voor de Nederlandse overheid en semi-publieke instellingen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van integrale projectbeheersing van (grote) meerjarige projecten in de fysieke leefomgeving zoals wegen, vaarwegen, spoorwegen en dijken. Palladio is ontstaan in 1997 en behaalt in 2017 een omzet van naar verwachting circa € 12 miljoen. Het bedrijf heeft een goede financiële performance.

Antea Participaties

Antea Participaties in Den Haag is een investeringsmaatschappij gericht op het Midden- en Kleinbedrijf. Zij verstrekt groeifinanciering, neemt deel in ondernemingen via een MBI of MBO (waarbij de DGA wil verkopen) of in pre-exits waarbij de DGA een deel van de aandelen verkoopt en nog een aantal jaren operationeel betrokken blijft en samen met Antea werkt aan een exit of opvolging.