Debt Advisory

Het financieren van een overnametransactie kan alleen als je de wereld van de financiers begrijpt en er toegang toe hebt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij het snel veranderende speelveld volgen en klanten helpen aan optimale financieringen.

Om overnametransacties op lange termijn succesvol te laten zijn, is een gezonde financieringsstructuur noodzakelijk. Het arrangeren van acquisitiefinancieringen vergt ervaring, kennis en netwerk in de financiële wereld. Door onze jarenlange ervaring geven wij onze klanten toegang tot deze markt. We weten wat belangrijk is. Zowel aan de kant van de ondernemer als aan de kant van de financier. Zo zorgen we voor gebalanceerde oplossingen.

Hoeveel kan ik financieren als ik een bedrijfsovername wil doen? Wat is er mogelijk bij een Management Buy-Out? Kan ik alleen met een bank werken of moeten er alternatieve financieringsvormen betrokken worden? Wij loodsen ondernemers door deze vragen en kunnen uw bedrijf en transactie optimaal presenteren aan financiers. 

In onze financieringsmemoranda presenteren we u bedrijf met uitgewerkte transactiestructurering, beschrijving van uw businessmodel, marktanalyses, liquiditeitsprognoses en werkkapitaal analyses. Onderhandelingen vinden plaats over alle relevante voorwaarden, of het nu gaat over standaard documentatie of LMA. Zodra een transactie is gedaan, staan we opgesteld om in de eerste revisieperiode te assisteren bij het communiceren van de financiële performance richting de bank. Hierdoor kunt u zich weer richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Recente transacties