You Sure verwerft de aandelen Driessen, Clear Risk Insurance Brokers en ClearRisk

You Sure, een portfoliobedrijf van de Europese private equity firm IK Partners verwerft de aandelen Driessen Assuradeuren en Driessen Assurantiën (‘Driessen’), Clear Risk Insurance Brokers en ClearRisk. IRIS CF heeft verkopers begeleid in deze transactie.

Driessen, Clear Risk Insurance Brokers en ClearRisk

Driessen is een in 1931 opgericht derde generatie familiekantoor dat als wereldwijd gevolmachtigd verzekeringsagent gespecialiseerd is in zakelijke verzekeringen zoals horeca en vastgoed. Driessen kan zakelijke risico’s zowel via eigen volmachten verzekeren als via de provinciale markt of de Nederlandse co-assurantiebeurs. Ook is het kantoor broker bij Lloyd’s of London. Middels ClearRisk heeft de onderneming een in-house risicoanalist in huis, wat de winstgevendheid op portfolio’s van Driessen sterk verbetert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag (NL). 

Voor meer informatie zie: www.driessenassuradeuren.nl

You Sure

You Sure – onderdeel van Yellow Hive – is een Nederlands verzekeringsdistributie platform gevestigd in Portugaal met verschillende kantoren in Nederland. You Sure richt zich op de schade, inkomen en pensioenmarkt en bedient met circa 450 werknemers meer dan 100.000 klanten.

Voor meer informatie zie: www.yousure.nl

IK Partners

IK Partners is een Europese private equity firma die voornamelijk investeert in de Scandinavische regio, Benelux, Frankrijk, DACH en het VK. Het bedrijf heeft in totaal € 13 miljard aan funding opgehaald.

Voor meer informatie zie: www.ikpartners.com