IRIS CF begeleidt WIS bij verkoop 100% van de aandelen aan ParentPay Ltd

ParentPay Ltd heeft WIS Services B.V. en WIS Software B.V. overgenomen van haar Nederlandse eigenaar. IRIS CF heeft in deze transactie de verkoper geadviseerd in het volledige transactieproces.

WIS

WIS, opgericht in 2003 en gevestigd in Gouda, is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van digitale facturatie en communicatie voor scholen in het voorgezet onderwijs in Nederland. De communicatie-oplossing van WIS was de eerste dienst met een directe koppeling met de leerlingadministratie in Nederland. Het nieuwste product, WIS Communicator i.c.m. WIS Portal, is een krachtige oplossing die ouders toegang geeft tot nieuws, cijfers, huiswerk, roosters, e-mails en facturen. Met WIS Collect kunnen scholen veilig, transparant en kostenbesparend de schoolkosten factureren aan ouders en studenten.

Voor meer informatie zie: www.wis.nl

ParentPay Ltd

ParentPay is de marktleider op het gebied van online betalingen en ouderbetrokkenheid voor scholen en families. Het ParentPay-platform levert de mogelijkheid voor online betalingen, inzicht in inkomsten en mogelijkheid voor administratie van lunchgeld voor scholen, lokale instanties en cateraars. De producten van ParentPay zorgen ervoor dat meer dan 12.500 scholen in het Verenigd Koninkrijk tijd en kosten besparen door ruim vier miljoen ouders de mogelijkheid te geven snel en veilig de schoolkosten te betalen en daarnaast betrokken te blijven bij de educatie van hun kinderen.

Voor meer informatie zie: www.parentpay.com