IRIS CF begeleidt strategische overname van Hacon Holding B.V. door ContainerPLUS B.V.

ContainerPLUS B.V. heeft middels een newco-constructie haar grootste afnemer Hacon Holding B.V. overgenomen. IRIS CF heeft de strategische acquisitie van Hacon Holding B.V. door ContainerPLUS B.V. begeleid.

Hacon Holding B.V.

Familiebedrijf Hacon is in 1927 opgericht en houdt zich, middels diverse werkmaatschappijen, bezig met de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte containers en de reparatie en klant specifieke modificatie van deze containers. Hiernaast levert Hacon haar klanten ook de mogelijkheid tot opslag en transport van containers.

Voor meer informatie zie: www.hacon-containers.nl

ContainerPLUS B.V.

ContainerPLUS is opgericht in 2008 en is actief in de levering van zowel nieuwe als gebruikte containers en containeronderdelen. De onderneming koopt via langdurig en zeer goed opgebouwde relaties containers uit China en levert deze door heel Europa.

Voor meer informatie zie: www.containerplus.nl

De overname van Hacon door ContainerPLUS brengt synergiƫn met zich mee vanwege de overlap in activiteiten. Hiernaast heeft de strategische combinatie post-closing alles van inkoop tot modificatie/reparatie van containers zelf in huis.