IRIS CF begeleidt Sequint B.V. bij overname door Crayon Group Holding ASA

Crayon Group Holding ASA heeft Sequint B.V. overgenomen van haar Nederlandse eigenaar. IRIS CF heeft in deze transactie de verkoper geadviseerd in het volledige transactieproces.

Sequint

Het in Rotterdam gevestigde Sequint begon in 1999 als een reseller van software ontwikkeltools, met klanten variërend van IT-afdelingen van middelgrote bedrijven tot individuele softwareontwikkelaars. Deze klanten zijn goed thuis in de technische kant van de software die zij gebruiken, maar missen vaak kennis over softwarelicenties. Als gevolg daarvan begon Sequint licentie expertise op te bouwen als een manier om waarde toe te voegen aan klantrelaties. Het bedrijf heeft momenteel een sterke positie op de Nederlandse markt door meer dan 300 unieke partners te bedienen die als Managed Service Providers actief zijn.

Voor meer informatie zie: www.sequint.nl

Crayon Group Holding ASA

Crayon Group Holding ASA is een beursgenoteerd toonaangevend IT-adviesbureau op het gebied van software en digitale transformatiediensten. Met unieke IP-tools en bekwame medewerkers helpt Crayon de ROI van zijn klanten te optimaliseren door complexe investeringen in softwaretechnologie. Crayon heeft ruime ervaring met het optimaliseren van volume software licensing, digitale engineering, voorspellende analyses en helpt haar klanten bij alle fasen van het proces van een digitale transformatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oslo, Noorwegen, en het bedrijf heeft meer dan 1.300 medewerkers in 43 kantoren wereldwijd.

Voor meer informatie zie: www.crayon.com