IRIS CF begeleidt Schoonmaakbedrijf Heuvelman bij de verkoop aan Capital Cleaning Group, een portfoliobedrijf van NewPort Capital

Capital Cleaning Group verwerft 100% van de aandelen in Schoonmaakbedrijf Heuvelman. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Schoonmaakbedrijf Heuvelman begeleid in het verkoopproces.

Schoonmaakbedrijf Heuvelman

Schoonmaakbedrijf Heuvelman, gevestigd in Gouda, is gespecialiseerd in het leveren van een breed scala aan schoonmaakdiensten in de regio Zuid-Holland en Utrecht. De onderneming heeft meer dan 45 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige schoonmaakbedrijf in de regio Gouda met een sterke naamsbekendheid.

Voor meer informatie zie: www.heuvelman-schoonmaak.nl

Capital Cleaning Group

Capital Cleaning Group is een Nederlands platform van schoonmaakbedrijven dat sinds maart 2022 deel uitmaakt van Newport Capital. In de loop van 2022 zijn Schoonmaakbedrijf Eemsmond en FlexClean toegetreden tot de Capital Cleaning Group en in 2023 werden eveneens de activiteiten van Schoonmaakservice Kampen overgenomen. Cantorclin is een landelijke top-10 schoonmaakorganisatie met meer dan 1.100 medewerkers.

Voor meer informatie zie: www.cantorclin.nl

NewPort Capital

NewPort Capital is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich focust op investeringen in Nederlandse mid-market bedrijven met een bewezen trackrecord, stevig groeipotentieel en een sterk en ambitieus managementteam.

Voor meer informatie zie: www.newport.capital