IRIS CF begeleidt Natureko Biodisposables bij de strategische fusie met Bio Futura Sustainable Disposables

Natureko Biodisposables en Bio Futura Sustainable Disposables fuseren. Door deze strategische samenwerking versterken beide partijen hun leidende positie op het gebied van biodegradable verpakkingen. IRIS CF heeft Natureko Biodisposables in deze transactie geadviseerd en tevens de transactiefinanciering gearrangeerd.

Natureko Biodisposables

De groothandel Natureko is marktleider in de Nederlandse markt voor biodegradable verpakkingen voor de leisure, horeca en groothandel. Natureko heeft ruim 12 jaar ervaring met duurzame verpakkingen en heeft een ruim assortiment van meer dan 800 artikelen welke uit voorraad leverbaar zijn.

Voor meer informatie zie: www.natureko.nl

Bio Futura Sustainable Disposables

Bio Futura is net als Natureko actief als groothandel voor biodegradable verpakkingen en richt zich op de eindgebruiker in de sectoren leisure, horeca en catering.  Bio Futura bestaat uit een internationaal team gespecialiseerd in o.a. composteerbaar verpakkingsmateriaal en wegwerpservies van 100% hernieuwbare grondstoffen. Al meer dan 10 jaar bieden zij hiermee een duurzaam alternatief voor traditioneel plastic wegwerpservies.

Voor meer informatie zie: www.biofutura.com