IRIS CF begeleidt Muller Afbouwgroep bij de strategische fusie met Brecon Group

IRIS CF heeft de aandeelhouders van Muller afbouwgroep geadviseerd bij de strategische fusie met Brecon Group, inclusief het arrangeren van de transactiefinanciering. De ondernemingen zullen zich in de nieuwe combinatie verder toeleggen op hoogwaardige afbouw en de bouw en ontwerp van cleanrooms.

Muller afbouwgroep (MAG)

MAG biedt complete oplossingen op het gebied van afbouw van (utiliteits-)bouwprojecten. De focus van MAG ligt op het uitvoeren, adviseren en afwerken van (complexe) wanden, plafonds en interieurbouw bij grootschalige projecten in de nieuwbouw, verbouw en transformatie. Jaarlijks rondt MAG 25 tot 35 projecten af, leidend tot een omzetniveau van € 60M – € 70M. MAG heeft diverse locaties in Nederland en België die elk worden aangestuurd door vakbekwame bedrijfsleiders.

Voor meer informatie zie: https://www.mullerafbouwgroep.nl/

Brecon Group

De Brecon Group ontwikkelt en bouwt innovatieve controlled environment concepten, voor het werken in schone lucht en het hiermee voorkomen van contaminatie bij mens of product. De Brecon Group is onder meer actief binnen de semiconductor industrie, met o.a. ASML als klant, farmaceutische industrie en gezondheidssector. Brecon beschikt over meerdere disciplines voor het ontwerp, uitvoering, validatie en monitoring van cleanrooms.     

Voor meer informatie zie: https://www.brecon.nl/