IRIS CF begeleidt Metagro bij koop van Merford Cabins

Metagro, onderdeel van de Dubbeldam Groep, heeft 100% van de aandelen van Merford Cabins B.V. gekocht. IRIS CF heeft de koper in deze transactie geadviseerd.

Metagro Groep

Metagro Groep is middels diverse werkmaatschappijen actief in de ontwikkeling en productie van cabines (incl. onderdelen), containers, geluidsisolatie en omkastingen voor zwaar materieel. Tevens is Metagro gespecialiseerd in het kathodisch dompellakken (KTL), poedercoaten en natlakken van metalen halffabricaten en eindproducten. Hierbij is het in staat om seriematige productie af te leveren alsmede gebaseerd op specifieke wensen van de klant. Metagro is gevestigd in Schelluinen en heeft een klantportfolio verspreid over diverse marktsegmenten.

Voor meer informatie zie: www.metagro.nl

Merford Cabins

Merford Cabins, onderdeel van Merford Groep, is tevens actief in de ontwikkeling en productie van cabines (incl. onderdelen) voor zwaar materieel.

Voor meer informatie zie: www.merford.com

Strategische combinatie

Met de strategische overname van Merford Cabins door Metagro als directe concurrenten, is Metagro in staat grotere volumes te produceren en brengt de onderneming verdere diversificatie in haar klantportfolio aan cq. breidt het deze verder uit.