IRIS CF begeleidt GN Industriebanden en GN Rubbertracks bij verkoop aan Camso Inc

Het Canadese Camso Inc. heeft 100% van de aandelen van GN Industriebanden B.V., GN Rubbertracks B.V. en Eurotrack B.V. verworven. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

GN Industriebanden B.V.

GN Industriebanden B.V. biedt haar klanten een breed assortiment aan industriebanden van verschillende merken (o.a. Camso, Gumasol en Global Rubber Industries). Tevens biedt de onderneming een 24/7 service voor het vervangen van banden op locatie. Klanten van GN Industriebanden betreffen retail ketens, producenten en dealers van vorkheftrucks en logistieke ondernemingen.

GN Rubbertracks B.V. en Eurotrack B.V.

GN Rubbertracks B.V. en Eurotrack B.V. bieden haar klanten een breed assortiment aan rubbertracks van Camso, Traxter en Fivestar. Tevens bieden zij andere benodigdheden voor de machines in haar assortiment zoals sprockets, rollers en idlers. GN Rubbertracks en Eurotrack bedienen dealers, ondernemingen die onderhoud en service uitvoeren voor agrarische machines en ondernemingen actief in het graaf- en grondverzet.

Camso Inc.

Camso Inc. produceert en distribueert industriebanden, tracks en onderstellen voor machines in de bouwsector, agrarische sector en powersport sector. De banden en tracks van Camso Inc. worden gebruikt voor o.a. heftrucks, loaders, tractors en ATV’s. De onderneming is gevestigd in Canada met R&D faciliteiten in Sri Lanka, China, Belgie en Canada. Camso Inc. heeft een jaarlijkse omzet van meer dan USD 1Mld en 7.500 medewerkers in dienst.