IRIS CF begeleidt Euro Exotics Holland bij verkoop aandelen aan K&B Transport

IRIS CF heeft de aandeelhouders van Euro Exotics Holland B.V. (handelsnaam ‘The New Logistics Company’) bijgestaan bij de verkoop van 100% van de aandelen aan transportbedrijf K&B Transport B.V.

The New Logistics Company

Euro Exotics Holland B.V. is onder de handelsnaam The New Logistics Company vanuit Maasluis actief als expediteur van verschillende goederenstromen, waarbij de focus voornamelijk ligt op de expeditie van vers(e) exotisch(e) groenten en fruit vanuit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Cliënten van The New Logistics Company kunnen hun import en export van onder andere deze productgroepen volledig laten verzorgen door de onderneming.

De aandeelhouders van The New Logistics Company hebben de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en middels een verkoop aan K&B Transport de continuïteit van de onderneming gewaarborgd.

Voor meer informatie zie: www.tnlc.nl

K&B Transport B.V.

K&B Transport is een in Maasland gevestigde logistieke dienstverlener. De onderneming is met circa 20 trekkers actief in het transporteren van stukgoed en complete ladingen naar binnen- en buitenland. Binnen het familiebedrijf is de tweede generatie aan het roer. Tussen K&B Transport en TNLC bestond reeds een goede klantrelatie. Door de overname van TNLC is K&B Transport in staat voorwaarts te integreren in de logistieke keten.

Voor meer informatie zie: www.kbtransport.nl