IRIS CF begeleidt DLG bij verkoop winkeldistributie activiteiten

De Cornelissen Groep neemt de winkeldistributie activiteiten over van Daily Logistics Group (DLG). Het betreft hier activiteiten voor onder andere Albert Heijn en Borgesius Goedhart Bakkerijen. IRIS CF heeft in deze transactie verkoper geadviseerd tijdens het transactieproces.

Daily Logistics Group (DLG)

Daily Logistics Group is een familiebedrijf met al 135 jaar ervaring. DLG haar kracht zit in het nationaal en internationaal verbinden van logistieke stromen, met als uitgangspunt multimodale combinaties (weg, water en spoor). De stromen van en naar het Verenigd Koninkrijk zijn een groot fundament van DLG Dailyfresh en zij blijven daarin uitbouwen. De andere divisies DLG Perishables en DLG Overseas zijn ook fors in ontwikkeling om deze ambities binnen heel Europa en het Verenigd Koninkrijk te verwezenlijken.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.dlg-logistics.com

De Cornelissen Groep

De Cornelissen Groep is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in de kracht van vooruitstrevende logistiek in vitale sectoren. Na de overname groeit het bedrijf toe naar een jaaromzet van €130mio en ruim 1.000 werknemers. Met een sterk transportnetwerk, warehousing, value added logistics en home delivery biedt de Cornelissen Groep een innovatief platform van logistieke oplossingen aan voor onder andere Retail, Foodservice, FMCG en Pharma bedrijven.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar: www.cornelissen.nl