IRIS CF begeleidt Blue Dragon bij de verkoop van een minderheidsbelang aan Pontex Investment Partners

Full service marketingbureau Blue Dragon heeft investeerder Pontex Investment Partners aan boord gehaald om haar groei te versnellen om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in een continu veranderende markt. Met gerichte overnames wil het marketingbureau haar expertise, dienstenaanbod, en landelijke dekking verder versterken. IRIS CF heeft de aandeelhouders van Blue Dragon in deze transactie begeleid.

Blue Dragon

Blue Dragon, gevestigd in Den Bosch, is gespecialiseerd in het adviseren en ontzorgen van klanten op het gebied van strategie- en conceptontwikkeling, technologie en online marketing. Met een diverse klantenkring, variĆ«rend van mkb-ondernemers tot gerenommeerde farmaceutische bedrijven en grote internationale organisaties, heeft Blue Dragon door de jaren heen langdurige klantrelaties en een toonaangevende reputatie als full service agency opgebouwd. 

Voor meer informatie zie: https://bluedragon.nl/

Pontex Investment Partners

Pontex Investment Partners is een investeerder, gespecialiseerd in significante minderheidsbelangen in middelgrote Nederlandse ondernemingen.

Voor meer informatie zie: https://pontex-ip.nl/