IRIS CF begeleidt Beachclub Perry’s bij uitkoop grootaandeelhouder

Het management van Beachclub Perry’s B.V. is middels de uitkoop van de grootaandeelhouder 100% eigenaar geworden van de onderneming. IRIS CF heeft koper begeleid bij het realiseren van deze transactie inclusief het arrangeren van de transactiefinanciering.

Beachclub Perry’s

Beachclub Perry’s is een dynamisch strandpaviljoen aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke met een Noord-Afrikaanse sfeer en bijpassend interieur. Bij de Beachclub kunnen gasten genieten van een zeer gewaardeerd menu en is er de mogelijkheid om privé feesten te houden, zoals een huwelijksfeest of een bedrijfsfeest. Aanvullend is er de mogelijkheid om strand- en watersport activiteiten te boeken via Watersport Brouwersdam (sinds 2018 onderdeel van Beachclub Perry’s via Sil de Jutter B.V.).

Prijzen en bekendheid ‘een begrip in Nederland’

Beachclub Perry’s is een begrip onder de strandpaviljoens, hetgeen wordt bevestigd door de verschillende prijzen die de onderneming gewonnen heeft binnen haar segment. Zo won de Onderneming in 2013 de prijs voor ‘Beste Strandpaviljoen van Nederland’, wat de 1e keer was dat een Zeeuws strandpaviljoen deze prestigieuze prijs won. Naast deze prijs won de onderneming nog andere prijzen zoals:

2013: Beste strandpaviljoen van Zeeland,
2014: Populairste paviljoen van de Belgische gasten,
2016: Beste Strandpaviljoen van Zeeland,
2017: Schoonste Strandpaviljoen van Nederland.

Voor meer informatie zie: www.beachclubperrys.nl & www.watersportbrouwersdam.nl